Om oss

3 kjennetegn ved oss

Mann jobber på mac

Markedsleder

Vi er stolte av å være norges ledende programvareselskap innen energiberegninger for boliger og næringsbygg

Mann drikker kaffe på kontoret

Samfunnsansvar

For oss er det viktig å kunne bidra til lavere energibruk og mindre utslipp gjennom teknologien vi utvikler

Studenter snakker sammen

Studentsamarbeid

Av oss får studentene tilgang til Simien gratis i forbindelse med studieprogram i energisimulering

Vår historie

Simenergi AS ble etablert i 2019 etter en sammenslåing av IT-selskapene Programbyggerne ANS og Energiportalen AS. Målet var å etablere en felles plattform for simulering av energibruk og inneklima i bygg.

Første versjon av Simien kom i 2008. Siden har programmets algoritmer og modeller blitt utviklet i takt med nye tekniske forskrifter, standarder og kriterier. Med dagens skybaserte versjon åpner vi for mer funksjonalitet og spennende integrasjoner med data fra tredjepartsleverandører.

I 2021 kom Skanska Norge AS inn på eiersiden som en strategisk partner. Med Skanskas globale tilstedeværelse og spisskompetanse innen energi og bygningsfysikk, er vi godt rustet når fremtidens energi- og klimaeffektive bygg skal designes, evalueres og verifiseres.

I tillegg til Simien leverer og videreutvikler vi Energiportalen. Verktøyet gir et objektivt estimat på hva boliger bruker av energi og hva som er mulig å spare ved ulike energieffektiviserende tiltak.  

Vårt team

Nicolai Dirdal

Nicolai Dirdal

Daglig leder

Kjell Arild Dokka

Kjell Arild Dokka

Utviklingssjef

Folke Pettersen

Folke Pettersen

Produktsjef

terje-01

Terje Mjønes

Key Account Manager

Vi vokser

Vi styrker teamet med flere utviklere. Nå har vi åtte i staben som jobber frontend og backend i videreutviklingen og vedlikehold av Simien. Utvikler-teamet består nå av Tushar, Gajendra, Abhijit, Gaurav, Junaid, Stefan, Joakim og Ole-Kristian. 

Har du innspill til teamet? Send gjerne en e-post til produktsjef, Folke Pettersen på folke@simenergi.no

GDPR: Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre tjenesten vår, spore og analysere, huske preferanser, osv. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i disse informasjonskapslene. Klikk på «Info»-knappen for å lese våre retningslinjer for personvern.