Kundeservice

Kontaktinformasjon

Send oss en e-post
post@simenergi.no

Ring oss 
94814778

Våre åpningstider er hverdager kl. 9 – 15. Vi besvarer henvendelsen din senest innen en virkedag innenfor våre åpningstider.

 

Besøksadresse
Simenergi AS
Arnstein Arnebergs vei 28
1366 Lysaker

Organisasjonsnummer
Simenergi AS
924 293 462

Ofte stilte spørsmål

Ta kontakt med oss ved å fylle ut kontaktskjemaet. Vi svarer deg så fort som mulig og hjelper deg gjennom hele prosessen til du er i gang som bruker.

Ta kontakt med oss ved å fylle ut kontaktskjemaet. Vi svarer deg så fort som mulig og hjelper deg gjennom hele prosessen til du er i gang som bruker. Som administrator kan du opprette flere brukere i Simien.

Vi gir gratis tilgang til Simien 6 og PRO i 12 måneder så lenge du studerer ved en høyskole, fagskole eller et universitet som tilbyr kurs i energisimulering. Huk av for student eller velg studentlisens når du registrerer deg. Du vil så motta påloggingsinformasjon fra oss på e-post.

Mrk. at du må bruke e-postadressen du har fått fra studiestedet ditt.  

Som student har du noen begrensninger i programmet. For eksempel kan du ikke laste opp energiberegningen din i Energimerkesystemet. I tillegg får resultatvisningene dine et vannmerke.

Ja, det kan de. Du kan bli administrator kostnadsfritt og opprett studentene dine som brukere. Ta kontakt for nærmere avtale

Du kjøper lisens for ett år av gangen. Lisensen er løpende og blir fornyet automatisk.

Som administrator av Simien PRO kan du legge til og fjerne brukere under innstillinger. Her kan du også si opp lisensavtalen. 

Ihht. lisensavtalen kjøpes brukerlisenser for ett år av gangen med automatisk fornyelse første virkedag i januar hvert år. Med tre måneders oppsigelsesfrist må derfor endringen skje innen 1. oktober året før. 

På innloggingssiden finner du en lenke hvor det står «Glemt passord». Klikk på lenken og følg informasjonen du mottar.

Du kan velge mellom kortbetaling eller faktura.

Ja, det kan du. Ta kontakt så hjelper vi deg. Siden Simien PRO har mer funksjonalitet enn Simien 6 vil lisensprisen øke.  

Vi har gått over til en årlig lisensmodell på Simien. Den inkluderer tilgang på support, oppgraderinger og kurs, i tillegg til gratis overgang til Simien Standard i lisensperioden. Er din lisensavtale fra før 1/1-2021 må du oppgradere til årlig lisensavtale for å få tilgang til dette. Ta kontakt for mer informasjon.

GDPR: Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre tjenesten vår, spore og analysere, huske preferanser, osv. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i disse informasjonskapslene. Klikk på «Info»-knappen for å lese våre retningslinjer for personvern.