Partnere

Våre samarbeidspartnere

Som medlem eller kunde hos våre partnere får du gode fordeler også her hos oss. Se våre samarbeidsavtaler nedenfor.

NAL


Se medlemsfordel

Logo Byggmesterforbundet

Byggmesterforbundet


Se medlemsfordel

Logo Optimera Monter

Optimera Montér


Se medlemsfordel

Vår historie

Simenergi AS ble etablert i 2019 etter en sammenslåing av IT-selskapene Programbyggerne ANS og Energiportalen AS. Målet var å etablere en felles plattform for simulering av energibruk og inneklima i bygg.

Første versjon av Simien kom i 2008. Siden har programmets algoritmer og modeller blitt utviklet i takt med nye tekniske forskrifter, standarder og kriterier. Med dagens skybaserte versjon åpner vi for mer funksjonalitet og spennende integrasjoner med data fra tredjepartsleverandører.

I 2021 kom Skanska Norge AS inn på eiersiden som en strategisk partner. Med Skanskas globale tilstedeværelse og spisskompetanse innen energi og bygningsfysikk, er vi godt rustet når fremtidens energi- og klimaeffektive bygg skal designes, evalueres og verifiseres.

I tillegg til Simien leverer og videreutvikler vi Energiportalen. Verktøyet gir et objektivt estimat på hva boliger bruker av energi og hva som er mulig å spare ved ulike energieffektiviserende tiltak.  

GDPR: Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre tjenesten vår, spore og analysere, huske preferanser, osv. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i disse informasjonskapslene. Klikk på «Info»-knappen for å lese våre retningslinjer for personvern.