Maler i Simien PRO

Nå kan administratorer lage maler i Simien PRO. Det gjør jobben for brukerne både raskere og enklere. – Maler i energiberegningsprogrammet har vært etterspurt hos flere, så vi er glade for å ha fått dette på plass nå for brukerne våre, sier produktsjef Folke Pettersen.

Flere ressurser

Ifølge Pettersen er dette en av flere nye funksjoner som kundene våre kan vente seg fremover. – Med flere frontend- og backend-utviklere i stallen har vi økt produktiviteten vår både når det gjelder vedlikehold og videreutvikling av Simien online. Det vil kundene våre merke fremover, sier Pettersen.

Pettersen forklarer at teamet jobber i sprinter av en uke av gangen hvor jobbene prioriteres og status deles. – Vi har en god miks av både erfarne og nye utviklere. Det skaper en god dynamikk i gruppen. Hos oss legger vi vekt på at alle skal få varierte oppgaver. Det bidrar til mer samarbeid og mer læring. Og ikke minst er det viktig at vi har det gøy. Her sitter latteren svært løst, ifølge Pettersen.

Folke Pettersen
Produktsjef Folke Pettersen

Lytter til kundene

–  Vi er daglig i kontakt med kunder som kontakter oss for å få hjelp og råd. Det kan være alt fra energifaglige spørsmål til teknisk brukerstøtte i Simien 6 eller Simien PRO. Alle med årlig brukerlisens har support inkludert i prisen. Derfor bruker vi også god tid på kundene når de ringer, slik at de raskt kommer videre med problemstillingene sine, sier Pettersen.

På dashbordet til Simien-brukerne ligger en tilbakemeldingsknapp. Her kan man sende e-post til vår kundestøtte hvis man står fast med noe. Den kan også brukes til innspill om forbedringer eller ønsker om nye funksjoner, som for eksempel maler. Alle henvendelser vil bli besvart.

Nye maler sparer tid

Særlig i selskaper som prosjekterer flere like bygningsmodeller, er bruk av maler effektivt. Ferdighusmarkedet eller utbyggingsprosjekter av typen byggefelt med mange like enheter er eksempler på dette. Malene vil være tilgjengelige for alle brukerne i selskapet noe som vil være effektivt når denne typen prosjekter skal modelleres og simuleres. Simien-brukerne vil spare mye tid på å velge en utarbeidet mal som utgangspunkt for arbeidet.

Maler ligger nå som egen funksjon i menyen.
I tillegg til å legge til ubegrenset med antall maler, kan maler åpnes, redigeres, aktiveres/deaktiveres eller slettes.
Maler kan filtreres etter status. Ønsker man å se aktive maler, hentes kun disse frem.